Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
31.05.2018
Eвропски ден на конкуренцијата Софија, Република Бугарија 31 Мај 2018 година


   
  Известувања / Известувања за концентрации
 
Известување за концентрација со која Митсуи & Цо., Лтд од Јапонија, и Кансаи Паинт Цо., Лтд. од Јапонија, ќе стекнат заедничка контрола над Кансаи Хелиос Коатингс ГмбХ од Австрија (предмет бр. 08-49 од 2018 година)