Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
21.08.2018
Одлука за избор на кандидат за унапредување по пат на интерен оглас


   
  Известувања / Известувања за концентрации
 
Известување за концентрација Помеѓу Сименс Актиенгесекксцхафт од една страна и Алстом СА, од друга (предмет бр. 08-39/2018)