Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
13.04.2018
Меморандум за соработка помеѓу Комисијата за заштита на конкуренцијата и Турската конкурентска Управа


   
  Известувања / Известувања за концентрации
 
Известување за концентрација со која Бајрше Моторен Верке Акцингезелшафт (Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft) од Германија и Даимлер АГ (Daimler AG) од Германија ќе создадат шест друштва за заедничко вложување (предмет бр. 08-35 од 11.04.2018 година)