Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
21.08.2018
Одлука за избор на кандидат за унапредување по пат на интерен оглас


   
  Известувања / Известувања за концентрации
 
Kонцентрација која се однесува на стекнување на контрола од страна на Кнауф Интернешнал ГмбХ (Knauf International GmbH), Германија над работењето на Армстронг Врлд Индустрис, Инк. САД во ЕМЕА и регионот на Пацификот (предмет бр. 08-4/2018)