Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
06.11.2017
Самит за конкуренција по повод 20 годишнината од постоењето и работењето на Турската Конкурентска Управа.


   
  Известувања / Известувања за концентрации
 
Известување за концентрација со која ЦАМЛ МК Лимитед (CAML MK Limited), со регистрирано седиште на МастерсХаус, 107 ХамершмитРоуд, Лондон, Обединето Кралство, ВВ14 0ЌХ, зависно друштво на ЦентралАзијаМеталс ПЛЦ (Central Asia Metals PLC), со регистрирано седиште на МастерсХаус, 107 ХамершмитРоуд, Лондон, ВВ14 0ЌХ, Обединето Кралство („ЦАМЛ“), стекнува самостојна контрола над Линкс Ресоурцес Лимитед, со регистрирано седиште на КанонсКорт, ул. Викторија Стрит бр.22, Хамилтон ХМ 12, Бермуда. (предмет бр. 08-52/2017)