Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
21.08.2018
Одлука за избор на кандидат за унапредување по пат на интерен оглас


   
  Одлуки / Конкуренција / Одлуки / Одлуки во управна постапка
 
Kонцентрацијата со која ИМС Интернет Медиа Сервисис, Инц. (IMS Internet Media Services, Inc.) САД стекнува самостојна контрола над Хттпоол Холдингс ОК Лимитед (Httpool Holdings UK Limited) Манчестер, Англија М2 4ЛЌ, преку купопродажба на удели
датум
21.07.2017
број
08-43
имиња
релевантен пазар
Пазар на обезбедување на услуги на посредување за дигитално огласување
одлуки