Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
23.05.2017
Комисијата за одлучување по прекршок при Комисијата за заштита на конкуренцијата изреше глоба на ПИВАРА СКОПЈЕ АД Скопје од 5,8 милиони евра


23.05.2017
Комисијата за одлучување по прекршок при Комисијата за заштита на конкуренцијата изрече глоба на Прилепска Пиварница АД Прилеп од 2,7 милиони евра


   
  Одлуки / Конкуренција / Одлуки / Одлуки во управна постапка
 
Kонцентрација со која Баумит Бетеилигунген ГмбХ, Австрија ќе стекне контрола над: друштвото W&P Baustoffe GmbH, Австрија и над домејните и трговските марки на БАУМИТ и КЕМА, кои ја сочонуваат Дивизијата за градежни материјали на Виетерсдорфер Групата RELEVANTEN PAZAR> градежни материјали
датум
26.04.2017
број
08-26
имиња
релевантен пазар
градежни материјали
одлуки