Mak
Eng
Njoftim ligjor
Rreth nesh
Të rejat
Korniza ligjore
Vendimet
Njoftimet
Burime
Publikime
 

NJOFTIME PËR SHTYP
12.04.2017
Dita e konkurrencës,, "Sfidat në zbatimin e politikës për mbrojtjen e konkurrencës në rrugën e BE-së", Beograd, Serbi, 7 prill, 2017


   
  Vendimet/Konkurrencë/Vendimet/Vendimet në procedurë administrative
 
Përqendrimi ndërmjet Ulisse Investissment S.A., Samoa dhe Mojoman Propertis Ltd., Ishujt e Virgjër Britanikë
datë
04.01.2017
numër
08-60
emrat
tregu relevant
shërbimet e reklamave
Vendimet