Mak
Eng
Njoftim ligjor
Rreth nesh
Të rejat
Korniza ligjore
Vendimet
Njoftimet
Burime
Publikime
 

NJOFTIME PËR SHTYP
12.04.2017
Dita e konkurrencës,, "Sfidat në zbatimin e politikës për mbrojtjen e konkurrencës në rrugën e BE-së", Beograd, Serbi, 7 prill, 2017


   
  Vendimet/Konkurrencë/Vendimet/Vendimet në procedurë administrative
 
Përqendrimi ndërmjet Junajted Media S.a.r.l., Luksemburg dhe Fajt Çenel d.o.o. Kroaci
datë
31.01.2017
numër
08-06
emrat
tregu relevant
prodhimin dhe transmetimin e përmbajtjes televizive me pagesë
Vendimet